Piept de pui cu soia si sos de rodii

de silvi0ara in Pui, 13 Feb 2010 | 5051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  piept de pui dezosat si fara piele
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri sos de rodii
  • 2 linguri ulei de susan
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de arahide pentru prajit carnea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu soia si sos de rodii:

Se taie pieptul de pui in bucatele,se pun intr-un caston uleiul de susan, sosul de rodii, sosul de soia si se adauga bucatelele de pui,se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Se lasa la macerat pentru 30 de minute.

Intr-o tigaie Woc se pune uleiul de arahide si se lasa pe foc la flacara mare.Dupa ce s-a incins bine se adauga puiul si se prajeste la foc mare timp de 3-4 minute.

Se serveste cu garnitura de orez si salata de varza alba cu marar.Sau orice altceva va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu soia si sos de rodii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

ionix 1

13.02.2010, 23:30

adooooooooooor sosul de rodii cu puiut

silvi0ara 1

14.02.2010, 11:35

Ma bucur ca iti place Ionix,si eu ador sosurile pe baza de rodii.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu carne de pui si mamaliguta